NorthKid

 

NorthKid er et splitter nytt band fra Finnmark. Bandet består av Sebastian på trommer, Vegard på bass, Bilal på vokal, Håkon på gitar og Helge på synths. NorthKid er for tiden i studio og spiller inn sine første låter, hvor de jobber med de største produsentene og låtskriverne i landet. Bandet ble startet i samarbeid med produsenten Kåre Vestrheim, som var med å hjalp gladgutta å få de riktige kontaktene og å gå de riktige veiene.

Kidsa har spilt sammen i mange år som bandet Approaching Pluto, men de innså i 2015 at de ville prøve å lage mer pop. Resultatet var at de hentet Bilal inn på vokal og begynte fra scratch med mentoren Vestrheim i ryggen. Da de måtte ha et nytt navn var valget enkelt. De er kids. De er fra nord. NorthKid.

Kjekkasene lager musikk som får deg til å synge og å danse. Etter en konsert med bandet vil du sitte igjen med spørsmålene «Er dette et boyband?» «Når slår disse gjennom?» og «Hvem må man ligge med for å komme backstage?». Musikken er ren pop og gladguttene jobber hardt mot sin debutsingel som kommer i løpet av sommeren.