KONTAKT OSS

post@soroyrocken.no

  • Sørøyrocken Facebook
  • Sørøyrocken Instagram

HOVEDSPONSORER

Hemes AS rederi logo
Lerøy logo.png

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE

avd. Hasvik

VIL DU VÆRE FRIVILLIG?

Hvert år er nærmere 130 fantastiske frivillige med på å lage verdens koseligste festival på Sørvær. Bli med i Sørøyrockens mannskap du også! 

HVA VIL DET SI Å VÆRE FRIVILLIG?

Vi er helt avhengig av frivillig innsats for at festivalen skal kunne arrangeres. Som frivillig på Sørøyrocken tar du del i den praktiske gjennomføringen av festivalen, og får et unikt innblikk i Sørøyrocken fra innsiden. Som "ansatt" i Sørøyrockens mannskap blir du del av et utrolig koselig fellesskap, hvor alle jobber for hverandres og festivalens beste. Vi tør å love at du sitter igjen med minner om magiske opplevelser, fantastisk musikk, nye venner og vår evige takknemlighet etter festivalen! 

HVOR MYE JOBBER JEG?

Hvor mye du jobber kommer an på hvilke arbeidsoppgaver du får og hvilken type festivalbillett du vil ha. Vi foretrekker at du jobber to vakter på totalt 12–16 timer i bytte mot et festivalpass. Det sørger for mer forutsigbarhet for oss og minimerer behovet for opplæring. Men om du ikke har mulighet til det kan du velge å jobbe én vakt på 6–8 timer i bytte mot et dagspass. 

 

HVA FÅR JEG SOM FRIVILLIG?

  • Festivalpass eller valgfritt dagspass til festivalen

  • Mannskaps-t-skjorte

  • Gratis camp-billett

  • Mat og drikke mens du er på vakt

  • Tilgang til arrangementer for kun frivillige under festivalen

  • En fantastisk, uforglemmelig og givende festivalopplevelse!

HVA FORVENTER VI AV DEG?

Du trenger ingen erfaring fra tidligere festivalarbeid for å være frivillig hos oss. Vi forventer hovedsakelig at du stiller edru og uthvilt på vakt med stå-på-vilje og et stort lager av smil og positivitet – uansett vær! 

Les øvrige betingelser her.

Send en e-post til frivillig@soroyrocken.no hvis du lurer på noe!

HVA KAN JEG JOBBE MED?

Vi trenger folk på mange forskjellige områder for at festivalen skal gå rundt og vi vil at folk skal ha muligheten til å søke på jobber de interesserer seg for. Vi prøver så godt vi kan å gi alle jobben de ønsker seg, men vi kan dessverre ikke love at kabalen går opp. Alle områder har en ansvarlig offiser som sørger for god opplæring og oppfølging av sine frivillige. 

 

BILLETTLUKA

I billettluka får du møte alle menneskene som deltar på festivalen. Her skal du scanne billetter og dele ut festivalbånd, og ønske alle velkommen! Du er gjerne gjestenes første møte med festivalen, og du bør også være forberedt på spørsmål om diverse festivalinfo.

 

VAKT (18+)

Vakthold er festivalens største frivilligteam. Vaktene har ansvar for adgangskontroll, nødutganger og festivalområdet i sin helhet. Noen av de viktigste oppgavene til de som jobber med vakthold er å sørge for at alle har det bra og får en trygg festivalopplevelse - både for ung og gammel. Du må ikke ha erfaring med vakthold, men vi trenger deg som tør å si ifra. Vi samarbeider med profesjonelle vektere som fungerer som teamledere og håndterer eventuelle vanskelige situasjoner. Du må være over 18 år for å jobbe som vakt. 

BAR (18+)

Baren er helt klart det morsomste, men også travleste stedet å jobbe under festivalen. Her trenger vi folk med godt humør, som er effektive og tålmodige. Her foregår det salg av øl, brus og andre drikkevarer. Du må være over 18 år for å jobbe i baren. Har du erfaring fra arbeid i bar er det positivt, men absolutt ikke et krav!
 

KAFE

På dagtid har vi åpen kafé på Tørrfiskloftet og her trenger vi folk som kan selge kaffe, kake og brus. Du bør også være forberedt på å svare på eventuelle spørsmål om festivalen fra gjestene. 

 

MILJØ

Dette frivilligteamet sørger for at festivalområdet er rent og ser bra ut til enhver tid. Har du en indre miljøentusiast i deg? Da er dette perfekt for deg. Her er det mange forskjellige oppgaver, alt fra søppelhåndtering og resirkulering til å rigge om på Tørrfiskloftet etter konsertslutt. 

 

CAMP

Vi har to camper med behov for mannskapets tilstedeværelse. Her varierer oppgavene fra salg av snacks i Bakkhuset på CampNato til å være tilgjengelig for å svare på spørsmål fra campgjestene. Campen er det hyggeligste stedet å jobbe under festivalen, for her er det fullt av blide, morsomme og feststemte gjester! 

MATVOGNA

Sørøyrocken er kjent for sin gooode mat, og spesielt Sørøyburgeren fra Kranes kjøkken. I matvogna skal du lage og servere nydelig mat til vårt nydelige publikum! 


MERCH

Vi har massevis av kul merch til salgs under hele festivalen, så om det bor en liten selger i deg er dette jobben for deg!