MANNSKAP

Hvert år er nærmere 130 fantastiske frivillige med på å lage verdens triveligste festival på Sørvær. Bli med i Sørøyrockens mannskap du også! 

HVA VIL DET SI Å VÆRE MANNSKAP?

Vi er helt avhengig av frivillig innsats for at festivalen skal kunne arrangeres. Som frivillig på Sørøyrocken tar du del i den praktiske gjennomføringen av festivalen, og får et unikt innblikk i Sørøyrocken fra innsiden. Som "ansatt" i Sørøyrockens mannskap blir du del av et utrolig koselig fellesskap, hvor alle jobber for hverandres og festivalens beste. Vi tør å love at du sitter igjen med minner om magiske opplevelser, fantastisk musikk, nye venner og vår evige takknemlighet etter festivalen! 

HVOR MYE JOBBER JEG?

Hvor mye du jobber kommer an på hvilke arbeidsoppgaver du får og hvilken type festivalbillett du vil ha. Vi foretrekker at du jobber to vakter på totalt 12–16 timer i bytte mot et festivalpass. Det sørger for mer forutsigbarhet for oss og minimerer behovet for opplæring. Men om du ikke har mulighet til det kan du velge å jobbe én vakt på 6–8 timer i bytte mot et dagspass. 

 

HVA FÅR JEG SOM MANNSKAP?

  • Festivalpass eller valgfritt dagspass til festivalen

  • Mannskaps-t-skjorte

  • Gratis camp-billett

  • Mat og drikke mens du er på vakt

  • Tilgang til arrangementer for kun frivillige under festivalen

  • En fantastisk, uforglemmelig og givende festivalopplevelse!

HVA FORVENTER VI AV DEG?

Du trenger ingen erfaring fra tidligere festivalarbeid for å være med i mannskapet. Vi forventer hovedsakelig at du stiller edru og uthvilt på vakt med stå-på-vilje og et stort lager av smil og positivitet – uansett vær! 

Les øvrige betingelser her.

Send en e-post til frivillig@soroyrocken.no hvis du lurer på noe!

KONTAKT OSS

Ønsker du å kontakte oss angående booking, sender du en e-post til booking@soroyrocken.no.
Skal du sende oss en faktura, sender du den til faktura@soroyrocken.no.
Bruk skjemaet under for alle andre henvendelser. 
  • Sørøyrocken Facebook
  • Sørøyrocken Instagram

Sørøyrocken ville ikke eksistert uten gode støttespillere, og vi er evig takknemlig for alle våre samarbeidspartnere, store som små!

HOVEDSPONSORER

Hemes AS rederi logo
Lerøy logo.png

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE