top of page

PRAKTISK INFO

Her finner du alt som er fint å vite om camp, transport og festivalområdet. Har du spørsmål utover dette kan du stille det til oss via kontaktskjemaet nederst på siden. Velkommen til vakre Sørvær!

Camp

CAMP

Camp Sørvær ligger idyllisk til like ved havet, ca. 800 meter fra Tørrfiskloftet. Her er det tilgang til toalett, dusj, vann, strøm og grill- og bålplass. Inne på Bakkehuset finner du også en kiosk med salg av enkel mat og drikke, og en koselig varmestue.

  • Det er 18-årsgrense på Camp Sørvær

  • Det er ikke lov med åpen flamme og større stereoanlegg​​

Sværing er tilleggsbilletten for dere som har lyst til å campe i bobil, campingvogn, lavvo eller stort telt. Du må altså kjøpe en egen billett for en sværing i tillegg til campbillett per person. Campen har mulighet for strømtilkobling. 

Generell camp-info:

  • Partytelt er ikke tillatt

  • Større stereoanlegg er ikke tillatt

  • Grill skal kun benyttes på tilrettelagt område

  • Kun de med billett til Sørøyrocken kan bo på campen

  • En campbillett gjelder for en person 

Kjøp billetter her!

Transport

TRANSPORT

ROCKEBÅTEN

Snelandia setter opp en egen Rockebåt som i en behagelig expressfart tar deg direkte til Sørøyrocken fra Hammerfest og Alta! Mer info og billetter finner du her

FERGE

Avganger mellom Øksfjord og Hasvik alle dager. Sjekk snelandia.no for rutetider. 

 

EGEN BÅT

Sørøyrocken har ingen faste fortøyningsplasser, men det er mulig å legge til på kaia nedenfor Tørrfiskloftet så lenge du tar hensyn til de andre båtene som må komme seg til og fra kaia under festivalen. 

BIL 

Vi anbefaler å benytte seg av Rockebåten eller å sette bilen igjen i Øksfjord pga. stor pågang på ferga under festivalen. Ønsker du likevel å kjøre, tar du rv. 882 til Øksfjord, ferge til Hasvik og rv. 882 videre til Sørvær. 

TAXI OG MINIBUSS

Har du behov for taxi under festivalen, ringer du Hasvik Taxi på tlf. 906 25 025. Kontakt Sørøya Transport og Utleie på tlf. 950 51 227 for leie av minibuss.

FLY

Widerøe flyr til Hasvik fra Tromsø og Hammerfest. Disse setene fylles raskt opp, så det kan lønne seg å være tidlig ute! Bestill på nett eller kontakt Norges koseligste reisebyrå, Sørøya Reiseservice AS, på tlf. 784 51 126. 

FESTIVALOMRÅDET

Festivalen arrangeres på Sørvær, et levende fiskevær på Sørøya i Finnmark. Knappe 250 mennesker bor i bygda og husene ligger helt nede i fjæra på noen holmer med en 300 meter høy fjellrygg på ene siden og havet på den andre. 

Tørrfiskloftet er selve hjertet i festivalen og hvor de fleste konsertene spilles. Bygget er fullt av lokal historie og er en opplevelse i seg selv! 

 

Under festivalen arrangerer vi også konserter på spektakulære locations rundt og i Sørvær. Dette vil du ikke gå glipp av, så husk å følge med i programmet for å vite hvor du finner dagens fantastiske opplevelse! Programmet publiseres nærmere festivalen. 

MAT OG DRIKKE

På festivalområdet får du kjøpt mat og drikke innenfor åpningstidene. Trenger du å handle egen mat og drikke er Joker Sørvær stedet for deg. På den lokale butikken kan du kjøpe alt fra melk og brød til fiskeutstyr og blomster. 

ALKOHOLKONTROLL

Vaktleder har offisiell myndighet til å avkreve legitimasjon og eventuelt utvise. Alle vakter er instruert til å se etter overstadig berusede personer. Er du under 18 år og blir sett nyte alkohol, vil du bli fratatt alkoholen og utvist fra festivalen. Er du over 18 år og blir sett kjøpe alkohol til personer under 18 år, vil du bli utvist fra festivalområdet. Utvisning innebærer klipping av festivalbånd. 

Det er legitimasjonsplikt ved alle serveringssteder. Godkjent legitimasjon er bankkort med bilde, førerkort eller pass. Dersom det blir oppdaget at legitimasjon blir brukt uriktig eller er falsk, vil politiet bli tilkalt. Uriktig bruk av legitimasjon eller fremvisning av falsk legitimasjon vil bli anmeldt.

Festivalområdet
FESTIVALKART
bottom of page